Zoeken
 

Tablet en Ipad reparaties

Tablet en Ipad reparaties Coevorden-Drenthe

Is uw iPad onverhoopt defect geraakt, en wilt u deze direct laten repareren? GSMTempo is de partij voor de reparatie van al uw tablets. U kunt de tablet reparatie van GSMTempo voor diverse doeleinden inschakelen. Benieuw naar de mogelijkheden? Lees hieronder verder!

iPad reparatie bij GSMTempo

GSMTempo is in te schakelen voor allerhande reparaties aan uw iPad. Uw tablet kan bijvoorbeeld waterschade hebben opgelopen, of u heeft hem simpelweg laten vallen. In alle gevallen schieten wij u te hulp GSMTempo zorgt dat uw iPad in de meeste gevallen binnen het uur gerepareerd is, waarbij u ook nog eens 3 maanden garantie op de reparatie krijgt. Bovendien hanteren wij het no cure no pay principe en wordt er alleen gewerkt met originele tablet onderdelen.

Schermreparatie in Coevorden

Een gebarsten scherm van uw iPad vraagt niet altijd om een volledige vervanging. Vaak volstaat alleen de reparatie hiervan. Wanneer u ook geen beeld meer heeft, is uw LCD-scherm ook defect. Het scherm van een iPad bestaat uit het frame, het touchscreen en het LCD gedeelte. Allen staan in verbinding tot elkaar. Ongeacht het gedeelte van uw iPad dat defect is, GSMTempo helpt u verder. Wij zijn gevestigd in centrum van Coevorden-Drenthe.

Accu vervangen

Accu’s en oplaadpunten zijn de onderdelen van een iPad die het meeste aan slijtage onderhevig zijn. Zo kan het zijn dat de accu van uw tablet na verloop van tijd minder presteert, of dat uw device na verloop van tijd helemaal niet meer oplaadt. Na verloop van tijd kan de batterij minder ladingen vasthouden en zal de batterijduur verkort worden. In dat geval vervangen wij de accu van uw apparaat door middel van een vakkundige iPad reparatie.

Software herstel

Soms is er iets misgegaan bij de software van uw iPad, waardoor deze niet meer volledig functioneert. Eén van de iPad reparaties bij onze telefoonwinkel bestaat uit het herstellen van software.

Direct uw iPad laten repareren

Schakel GSMTempo in voor allerhande reparaties aan uw iPad. Vaak heeft u binnen het uur uw tablet al volledig functionerend terug. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de reparatie van uw device. Is uw toestel niet meer te repareren, dan hanteren wij uiteraard het no cure no pay principe. Schakel ons daarom direct in voor uw iPad reparatie.

Kom langs wij zijn gevestigd in centrum van Coevorden-Drenthe.

Wij helpen u graag met de reparatie van uw Telefoon, Tablet, Laptop, Smartwatch, Navigatie en nog veel meer…

Prijzen

Scherm vervangen € 290
Accu vervangen € 79
Laadconnector vervangen € 119
Power aan / uit vervangen € 69
Oorspeaker vervangen € 69
Speaker muziek vervangen € 79
Microfoon vervangen € 119
Camera voor vervangen € 95
Camera achter vervangen € 189
Volumeknop vervangen € 69
Backcover vervangen € 85
Slecht / geen netwerk
Hoofdtelefoon aansluiting
Waterschade behandeling € 45
Toestel onderzoek € 25
Software probleem € 35

Hier zijn wij goed in!

Uw data is veilig tijdens een reparatie

Reparatie binnen 1 uur op afspraak

3 maanden garantie

Alleen orginele onderdelen

Reparatie alle soorten mobiele telefoons
Reparatie alle soorten Ipad's en Tablet's
Reparatie alle Laptop modellen
Reparatie alle soorten Navigaties
Reparatie alle MacBook modellen
Reparatie alle Computer modellen

Referenties