Zoeken
 

Garantie

Wat betekent garantie?

Op elke reparatie geven wij 3 maanden garantie (behalve op vochtreparatie). Dit gaat in vanaf het moment dat je bij ons afrekent.

Indien je een klacht hebt met betrekking tot jouw reparatie, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op, zodat wij de klacht alvast kunnen registreren.

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Na ontvangst van het product zal dit in de regel voor u worden vervangen of gerepareerd zodra het opgegeven defect door onze Technische Dienst is vastgesteld.

Het testen van garantiegevallen is binnen het kader van onze klantenservice kosteloos. We vragen echter uw begrip voor het feit dat wij voor niet-garantiegevallen de kosten voor het testen en eventuele retournering aan u doorberekenen.

Bij defecten na het verstrijken van de garantieperiode ondersteunt Alternate u desgewenst ook. Afwijkende garantiebepalingen van fabrikanten geven wij aan u door, zonder deze echter te kunnen garanderen.

Om de afhandeling van garantieclaims te versoepelen verzoeken wij u, vóór toezending van het defecte product, onze aanwijzingen met betrekking tot retournering door te lezen. Zo helpt u wellicht onnodige kosten te voorkomen en is een snelle afhandeling mogelijk.

 

Het vervallen van de garantie

Houdt u er rekening mee dat bij mechanische beschadigingen, veroorzaakt door het handelen van de klant, zoals breuk, scheuren, putten, deuken, krassen etc., welke na aankoop zijn ontstaan, uw recht op garantie vervalt. Let u daarom ook op onze aanwijzingen omtrent het onderwerp ‘retournering’ om beschadiging tijdens het transport te vermijden.

Fabrieksgarantie

Gedurende de garantieperiode, en soms ook daarna nog, bieden sommige fabrikanten services aan die u meer te bieden hebben dan de wettelijke garantie en welke onafhankelijk van de wettelijke garantie wordt geleverd. In het bijzonder bij hoogwaardige producten is dit steeds vaker het geval. Monitoren, printers en digitale camera´s zijn voorbeelden van producten waarvan steeds meer fabrikanten direct aan de eindgebruiker service verlenen. De voorwaarden voor de toegang tot deze service zijn vaak gunstiger dan die bij het verkrijgen van alleen de wettelijke garantie.

Let op: op accu’s wordt een garantietermijn van 6 maanden gegeven.

Let u erop:

In de regel is de fabrikant, of een speciaal voor deze producten door de fabrikant aangewezen servicebedrijf, uw aanspreekpartner voor deze service en niet de verkoper. De afhandeling van garantie verloopt in deze gevallen dan ook direct via de fabrikant of het servicebedrijf. Meer informatie over fabrieksgarantie vindt u in onze aanwijzingen voor directe service van fabrikanten. Door de afhandeling van de garantieclaim direct via de fabrikant te laten verlopen verkort u de tijd dat u uw product moet missen vaak aanzienlijk.

Enkele fabrikanten bieden een fabrieksgarantie die langer is dan de wettelijke garantieperiode. Indien gewenst kunnen wij de afhandeling van een beroep op de fabrieksgarantie van u overnemen. Mocht u van deze mogelijkheid gebruik willen maken, neem dan contact op met onze klantenservice.

Contact informatie klantenservice

Voor vragen over garantiemogelijkheden en technische ondersteuning kunt u terecht bij onze klantenservice.

Wij helpen u graag met de reparatie van uw Telefoon, Tablet, Laptop, Smartwatch, Navigatie en nog veel meer…

Phone reparatie

iPhone XS reparatie
iPhone X reparatie
iPhone 8 reparatie
iPhone XS scherm reparatie
iPhone X scherm reparatie
iPhone 8 scherm reparatie
iPhone 7 scherm reparatie
iPad reparatie

Tablet reparatie

iPad reparatie Rotterdam
iPad reparatie Amsterdam
iPad Air reparatie
iPad mini reparatie
Sony Xperia reparatie
HTC reparatie
LG reparatie
Huawei reparatie
One Plus reparatie

Laptop reparatie

Macbook reparatie
Samsung S9 reparatie
Samsung S8 reparatie
iPad Air 3 glas reparatie
Samsung S9 scherm reparatie
Samsung S8 scherm reparatie
Sony Z5 scherm reparatie
iPhone reparatie Rotterdam
HTC reparatie

Hier zijn wij goed in!

Uw data is veilig tijdens een reparatie

Reparatie binnen 1 uur op afspraak

3 maanden garantie

Alleen orginele onderdelen

Reparatie alle soorten mobiele telefoons
Reparatie alle soorten Ipad's en Tablet's
Reparatie alle Laptop modellen
Reparatie alle soorten Navigaties
Reparatie alle MacBook modellen
Reparatie alle Computer modellen

Referenties